Rólunk

Dr. Senánszky Csaba

Tulajdonos, szakmai és gazdasági vezető, állatorvos

Motivációm, a bajba jutott gazdáknak való segítségnyújtás lehetősége, illetve az Ő visszajelzéseik megelégedettségükről.

Célom egy olyan tudásbázist kialakítani, amelynek segítségével az állattartók egyre több állategészségügyi problémát tudnak megoldani és amellyel javulnak a termelési eredményeik.

 

 • Kommunikáció, kapcsolatteremtő készség 90% 90%
 • Segíteni akarás és empátia 80% 80%
 • Kitartó szorgalom és nagy munkabírás 90% 90%

Bagi András

Nagyvállalati üzletfejlesztés, pénzügy, exportpiac fejlesztése

A Herbamix Trade Kft. nagyvállalati üzletfejlesztéséért és a cég pénzügyeiért felelős vezető vagyok. Feladatom többek között a meglévő külföldi ügyfelekkel való kapcsolattartás és az exportpiac fejlesztése.

Erősségeim közé tartozik a kapcsolatteremtés és kapcsolatépítés, az értékesítés, a pénzügyi és üzleti tervezés, a pénzügyi és értékesítési tervek monitorozása és végrehajtása.

 • Kapcsolatépítés, kapcsolattartás 82% 82%
 • Pénzügyi és üzleti tervezés 89% 89%
 • Monitorozás és projekt végrehajtás 70% 70%

Balogh János

Online és közösségi marketing, Külkapcsolatok 

Több éves szakmai és előadói tapasztalat ökológiai gazdálkodással és rendszerekkel kapcsolatban. A legfontosabb, hogy megoldást nyújtsunk a problémára, és együtt érezzünk az ügyfeleinkkel. A kölcsönösség és a bizalom az alapja mindennek.

 

 • Fogyasztói elégedettség 80% 80%
 • Technikai háttér 80% 80%
 • Külkapcsolatok 60% 60%

HERBAMIX TRADE KFT

Mivel foglalkozunk?

Cégünk saját fejlesztésű, haszonállatok számára összeállított, gyógynövény tartalmú kiegészítő-takarmányokat gyárt és forgalmaz 2005 óta. 2010-re alakult ki a 10 termékből álló HERBAMIX-termékcsalád.

Miben tudunk segíteni?

Az indikáció specifikus, gyógynövények illóolajait és kivonatait, vitaminokat és mikroelemeket tartalmazó termékekkel az állattartók külön-külön is megelőzhetnek, vagy „kezelhetnek” egy-egy problémát, ugyanakkor együtt, egy komplex rendszerben alkalmazva teljes körű, a haszonállatok minden igényét kielégítő technológiák is kialakíthatók.

Gyógynövényekkel visszaállítjuk az állatok egészségét

Termékfejlesztéseinket az a felismerés indokolta, hogy az utóbbi két évtized intenzív tenyésztői munkája és takarmányozás-tudományi fejlesztései révén a haszonállatok termelése szuper intenzívvé vált, ugyanakkor az állatok egészségügyi paraméterei, ellenálló képességük sokat romlottak, elsősorban a hajtatott termelési körülmények miatti anyagcserezavarok kompenzálatlansága révén.

Az állattartók elismerését a legmarkánsabban az általunk alkalmazott gyógynövények széles spektrumú antimikrobális hatása vívja ki és teszi Őket rendszeres felhasználókká, biztosítva cégünk számára a folyamatos fejlődést és új termékek kifejlesztését.

Komplex és gyors megoldás

 

Olyan baktérium-, gomba- és protozoa-ellenes hatású termékeket tudunk az állattartók kezébe adni, melyek vénymentesen forgalmazhatóak és nincs élelmezés- egészségügyi várakozási idejük. Sikeresen tudnak „kezelni” kevert fertőzéseket, ahol egy, vagy több vírus fertőzése után szövődményként bakteriális fertőzések is fellépnek.

Tudományos háttér

Munkákkal felkeltettük a tudományos világ érdeklődését is. Dr. Mézes Miklós professzor (aki a gödöllői Szent István Egyetem Takarmányozástani Tanszékének vezetője és a Magyar Tudományos Akadémia levelező tagja) és munkatársai vezetésével folyamatosan újabb és újabb termék kipróbálási kísérleteket végzünk a gyakorlatban és nagyüzemi állattartó telepeken.

Eddigi eredményeink hazai és nemzetközi szinten:

 • létrehoztunk egy speciális terméksort
 • egy rendszert a vitaminok és gyógyszerek határmezsgyéjén
 • kialakítottunk egy egyedi arculatot
 • független szereplőivé váltunk az állatgyógyászati piacnak
 • szakértőivé és piacvezetőivé váltunk a témának
 • folyamatosan bővítjük termékeink körét
 • elindítottuk az exportot a környező Európai Uniós országokba

A gyártáshoz és a forgalmazáshoz rendelkezünk a NÉBIH Állategészségügyi Igazgatóságának engedélyeivel ( HU 13 100032, HU 04 2 00272).

Kérdése van? Rendelni szeretne?